shamballa a kaballah náramky

S láskou a radostí pro Vás vyrábíme shamballa a kabbalah náramky - náramky, ve kterých se dotýká země nebe. 

 

Shamballa náramky

Dle tradovaných legend prý severně od Tibetu existuje místo, kde se střetává nebe se zemí – toto místo je nazýváno Shamballa. Staří Tibeťané věřili v kouzelnou a léčebnou moc svých šperků. Shamballa náramky mají vliv na Dharmačakru, která je uložena v srdci, symbolizuje mysl, je zdrojem duševní pohody a navozuje pokoj v duši. Jejich nošení je projevem životní filosofie svého nositele. Barva šnůrky záleží na preferencích majitele.

 

Kabbalah náramky

Náramek Kabbalah slouží jako ochrana proti uhranutí (proti uřknutí) a proti zlým silám. Kabbalah náramek nesundavejte a noste ho vždy na levé ruce. Učení Kabbalah se snaží proniknout hlouběji k samotné Boží podstatě, zaobírá se myšlenkami duchovní povahy. Samotné slovo kabala znamená „přijmout“ a označuje „přijatou tradici“. Stoupence tohoto učení poznáte jednoduše - podle červeného náramku (či šňůrky) Kabbalah, jenž slouží k ochraně proti uřknutí, zlým silám, předchází nemocem, chudobě a jiným neštěstím. Náramek se nosí na levém zápěstí a jeho nošení, či třeba červených mašlí, se objevuje v různých kulturách. Vždy šlo o ochranu před zlými silami, ale i lidmi vysávajícími z ostatních energii.

 

Kromě stříbřitě šedé si můžete vybrat i další barvy šnůrky náramku z naší nabídky. Barva šňůrky: stříbřitě šedá nebo na přání - jinou barvu pište do poznámky: bílá, černá, světle modrá, tmavě modrá, růžová, lososová, červená (s významem KABBALAH), vínová, tmavě zelená, světle zelená (mint)